CYNOSURE – PALOMAR lézerek

Vectus Laser

Vectus Laser

A piac leggyorsabb szőrtelenítő készüléke

A Vectus nagy felületek gyors szőrtelenítését teszi lehetővé a bőrtípusok és szőrzet fajták számos kombinációján anélkül, hogy a hatékonyság vagy páciens komfortja csökkenne. Nagy szpotméretet (23x38mm, több mint 8cm2) és villanási gyakoriságot (akár 3Hz) kínál hatékony bőrhűtés mellett, a gyorsabb kezelés érdekében, amely nagyobb vendégforgalmat és gyorsabb megtérülést jelent.

Innováció a lézer technológiában

A Vectus Laser a legmegfelelőbb választás, ha nagy felületet a lehető legrövidebb idő alatt szeretne szőrteleníteni. A Vectus Laser megbízhatósága és alacsony üzemeltetési költsége a Cynosure-Palomar fejlett dióda technológiában rejlik. Mivel egyetlen villanással nagy terület tartós szőrtelenítéséhez alkalmazható, így a pácinesek széles körének nyújt kényelmes megoldást.

A Vectus Laser lehetővé teszi, hogy még a legnagyobb területeket is egyenletesen kezelhessünk, s minden eddiginél gyorsabban (a háton akár kevesebb, mint 5 perc alatt).

A Cynosure-Palomar dióda technológiája vezető szerepet tölt be a szőrtelenítés területén – elsőként kapta meg erre az FDA engedélyt 1997-ben.

Speciális funkciók

Az Advanced Contact CoolingTM bőrrel érintkező zafírüveg kezelőfeje megvédi a bőrt azáltal, hogy hűti azt, s a páciens kényelmét is szolgálja a kezelés alatt. A Photon RecyclingTM –egyenletes fényeloszlást eredményez, mely a szőrtüszőket a tökéletesen koagulálja, így csökkentve a nem kívánatos szőrszálak további növekedését.

A Vectus Laser egy integrált Skintel™ Melanin Reader™-rel rendelkezik, ami az egyetlen FDA-engedéllyel rendelkező melanin olvasó, így a Vectus laser biztonságosan alkalmazható és testre szabható a páciens bőrtípusa és életmódja szerint.

INDIKÁCIÓK

 • Szőrtelenítés minden bőrtípuson

A készülék előnyei

 • Piacvezető a nagy szpotméret tekintetében
 • Az időigényes vákuumszívásos technológia nélkül működik
 • A teljes hát kezelése kevesebb, mint 5 perc
 • Skintel® Melanin ReaderTM gondoskodik a biztonságról és a hatékony beállításokról
 • Asszisztenciának könnyen delegálható munkafolyamat
 • Nincs eldobandó alkatrész (disposable)
 • Megnövelt bőrhűtési kapacitás a páciensek fokozott kényelméért
 • PhotonRecyclingTM technológia: nagyobb energiasűrűség, kevesebb kezelés

Specifikációk

Rendszer típus

Dióda lézer

 

Kis Zafír Optika

Nagy Zafír Optika

Hullámhossz

810 nm

810 nm

Impulzushossz

5 ms- 300 ms

5 ms - 300 ms

Kezelőfej mérete

12 mm x 12 mm

23 mm x 38 mm

Energiasűrűség

100 J/cm²

20 J/cm²

Ismétlési frekvencia

3 Hz-ig

3 Hz-ig

Kezelés sebessége

4 cm²/s-ig

17 cm²/s-ig

Maximális teljesítmény

2200 W

3000 W

Tápfeszültség

100-240 VAC, 50/60 Hz (20A), Max 1100 W

Méretek

21.4" x 22.9" x 40.5" (54 cm x 58 cm x 103 cm)

Tömeg

120 lbs (54 kg)

Cynergy MultiPlex

Cynergy MultiPlex

Vaszkuláris lézerkészülék

A Cynosure exkluzív technológiája, a MultiplexTM szekvenciális fénykibocsátás révén a CynergyTM érkezelő lézerkészülék páratlan hatékonyságú. Egyedülálló eredményei mellett a mellékhatásai elenyészőek, biztonságos és hatásos a gyermekgyógyászati alkalmazása is.1 A Cynergy készüléket bármilyen érprobléma kezelésére lehet alkalmazni, ide tartoznak: az arc és alsóvégtagi telangiektázia, tűzfolt, a vörös, livid és kék seprűvénák, hemangiomák, a már kialakult és kialakulóban lévő, akár 2-3mm-es visszerek, valamint az akne és a rozácea. Utóbbit minden stádiumában kezelhetjük: az értágulatok megjelenése előtt a kivörösödési hajlam éppúgy csökkenthető, mint a súlyos értágulatosság, vagy a pusztulózus rozácea aktivitása.

Fejlett technológia - Kiváló eredmények

A Cynergy-vel sokkal hatásosabban kezelhetőek az érproblémák, mint a hagyományos, egyetlen lézerhullámhosszon működő készülékekkel. A nagyteljesítményű 585 nm-en pulzáló festék lézer és 1064 nm Nd:YAG lézer, szabadalmaztatott Multiplex technológia révén képes szekvenciálisan, két hullámhosszon emittálni egy optikai rendszeren belül, megfelelő klinikai hatékonysággal.

A MultiplexTM tudománya

A szekvenciális emisszió annyit tesz, hogy a Cynergy pulzáló festék lézert milliszekundumos szünettel az Nd:YAG lézer fénye követi. Az első impulzus az oxy-hemoglobint alakítja át methemoglobinná, amely növeli az abszopciós koefficienst 300-500%-kal az Nd:YAG hullámhosszán.2,3 Ezután az Nd:YAG lézer tüzel és hatékonyabban abszorbeálódik azáltal, hogy a hemoglobin átalakított formában van, így képes csökkenteni az Nd:YAG lézer hátrányait, ezáltal növelve a páciens biztonságát és a kezelés hatását. Nagyobb penetrációs mélység érhető el, s kevesebb kezelés szükséges e lézerek kombinált alkalmazásával.

A két lézerhullámhossz kombinációjával, a Cynergy biztonságos és hatékony eredményeket ad rövidebb idő alatt, mint az egy lézerhullámhosszal működő készülékek. Pácienseinek ez nagyobb kényelmet és elégedettséget jelent. Önnek pedig több elégedett pácienst.

Hideglevegős bőrhűtés

A kezelés közben a bőrt hideglevegős rendszerrel hűtjük, mely nemcsak a kellemetlenségeket csökkenti, hanem megvédi a bőr felső rétegeit, a magas víztartalmú hámot a hő okozta sérüléstől. A hideglevegős rendszer nem igényel fogyóanyagot, mint a folyékony nitrogén patronnal működő eszközök, melyeknél a patronok pótlása megdrágítja a kezelést.

A kezelések eredményeit megtekintheti referenciaklinikánk honlapján:

http://www.drderm.hu/portfolio-view/multiplex-visszer/

1 Geronemus R J Dermatol Surg Oncol. 1993;19:303–310.
2 Barton JK, et al. Optical and magnetic resonance changes in photothermally coagulating blood. Proceedings of SPIE 2002; 4609:10-19.
3 Kuenstner JT, Norris KH. Spectrophotometry of human hemoglobin in the near infrared region from 1000 to 2500 nm. Near Infrared Spectrosc 1994;2:59-65.

Műszaki adatok

Lézer típus PDL Nd:YAG MultiPlex
Hullámhossz 585-597 nm 1064 nm 585-597 nm + 1064 nm
Impulzus hossza 0,5-40 msec 0,3-300 msec 0,5-300 msec

Max. energiasűrűség / kezelőfej átmérő

15 mm
12 mm
10 mm

7 mm
5 mm
3 mm

 


7 J/cm²
10 J/cm²
20 J/cm²

40 J/cm²
 


35 J/cm²
50 J/cm²
80 J/cm²
160 J/cm²
240 J/cm²
300 J/cm²

10 J/cm²PDL & 80 J/cm²Nd:YAG

20 J/cm²PDL & 160J/cm²Nd:YAG

Maximális ismétlési ráta 2 Hz 5 Hz 1 Hz
Célzófény vörös dióda lézer (635 nm)
Bőrhűtő rendszer hideg levegő - külön elérhető
Elektromos hálózat 200/208, 220/230 VAC, 30A
Méret 40"x 18"x 31" (101 cm x 46 cm x 79 cm)
Tömeg 270 lbs (123 kg)

 

Cynosure Elite Plus

Cynosure Elite Plus

Az Elite Plus egy nagyteljesítményű esztétikai lézerkészülék, mely kétféle lézer fényét egyazon optikai rendszeren keresztül vezeti a kezelőfejbe, s így a kezelendő bőrfelületre. Az Elite Plus lézer a szőrtelenítés és a visszérkezelés gold standard-jait követi, hiszen a világos bőr szőrtelenítésére Alexandrit lézert, a pigmentált bőr szőrtelenítésére és visszérkezelésre Neodymium:YAG lézert kínál. Utóbbival nemcsak az alsó végtag, hanem az arc erei is hatékonyan kezelhetőek, az epidermális pigmentfoltokat pedig egyedülállóan rövid pulzusú Alexandrit lézerrel távolíthatjuk el.

Most még gyorsabb

Az Elite Plus esztétikai lézerkészülékben két klinikai lézer van összeépítve – a 755 nm-es Alexandrit és az 1064 nm-es Nd:YAG lézerek, melyek esztétikai kezeléseket tesznek lehetővé, felülmúlhatatlan hatékonysággal és kényelemmel.

Az Elite Plus előnye, hogy nagyobb a kezelőfej átmérője és az impulzusok leadása gyorsabb, így hatékonyabban továbbítja az energiát a gyorsabb eredményt érdekében.

Nagyobb átmérő, magasabb teljesítmény

Rövidítse le a kezelési időt az Elite Plus nagyobb kezelőfejeivel. A standard méret 18 mm, ami 44%-kal nagyobb kezelési felületet biztosít a konkurenciánál jellemző 15 mm átmérőjű kezelő fejhez képest! De kis felárért választható hozzá még nagyobb méretű kezelőfej (20, 22, 24 mm nagyságú), segítve Önnek a kezelés gyorsabbá tételét, ezáltal növelve az egy nap alatt kezelhető páciensek számát.

Optimális hullámhossz

A nagy teljesítményű, 755 nm-es hullámhosszúságú Alexandrit lézer fénye jól abszorbeálódik (elnyelődik) melaninban. Ez biztosítja hatásosságát és a hosszútávú eredményt a pigmentfoltok eltávolításánál és a szőrtelenítésnél. Tartós szőrtelenítés esetében átlagosan 79%-os az eredmény három kezelés után.1
Az 1064 nm-es Nd:YAG lézer a legbiztonságosabb fényhullámhossz  tartós szőrtelenítés esetén a sötétebb bőrtípusoknál vagy lebarnult bőrön.2,3,4 Ez a hullámhossz alkalmas még az arc és az alsó végtag ereinek a kezelésére is, mint az egyik legnépszerűbb esztétikai lézeres módszer.

A leggyorsabb kezelés sorozat

Azáltal, hogy az Elite Plus készülékkel a kezelés gyorsabban kivitelezhető, segít Önnek növelni ügyfélforgalmát, tehát termelékenyebb és jövedelmezőbb lesz a praxisa. A gyorsaság mellé egyedülálló megbízhatóság is társul: az Elite Plus a Cynosure vásárlóinak egyik legkedveltebb készüléke, a praxisok „igáslova” világszerte.

Testreszabható, biztonságos kezelések

Az Elite Plus készülék lehetővé teszi a páciens hajszínéhez, szőrzetvastagsághoz és bőrtípusához alkalmazkodó beavatkozást.  Az Elite Plus készülékben variálható a kezelőfej átmérőjének mérete, akár 3mm-től 24mm-ig (opcionális tartozékokkal). A lézerfény hullámhossza is választható, így maximalizálva a hatékonyságot és a páciens komfort érzetét a tartós szőrtelenítés, a pigment folt eltávolítás és az érkezelések alatt, a páciens bőrtípusának figyelembe vételével.
A kezelés közben a bőrt hideglevegős rendszerrel hűtjük, mely nemcsak a kellemetlenségeket csökkenti, hanem megvédi a bőr felső rétegeit, a magas víztartalmú hámot a hő okozta sérüléstől. A hideglevegős rendszer nem igényel fogyóanyagot, mint a folyékony nitrogén patronnal működő eszközök, melyeknél a patronok pótlása megdrágítja a kezelést.

Műszaki adatok

Lézer típus Alexandrit Nd:YAG
Hullámhossz 755 nm 1064 nm
Impulzushossz 0,5-300 msec 0,5-300 msec

Energiasűrűség

24 mm
22 mm
20 mm
18 mm
15 mm
12 mm
10 mm
7 mm
5 mm
3 mm

 

11 J/cm²
14 J/cm²
17 J/cm²
20 J/cm²
30 J/cm²
45 J/cm²
50 J/cm²
60 J/cm²
50 J/cm²
 

 

13 J/cm²
16 J/cm²
19 J/cm²
24 J/cm²
35 J/cm²
50 J/cm²
80 J/cm²
160 J/cm²
240 J/cm²
300 J/cm²

Ismétlési frekvencia 3 Hz 5 Hz
Jelzőfény vörös
Hűtőrendszer hideg levegő - külön elérhető
Elektromos hálózat 208/240 VAC, 30 A
Méretek 41"x 15"x 25" (104 cm x 38 cm x 64 cm)
Tömeg 180 lbs (82 kg)

 

Cynosure Apogee Plus

Cynosure Apogee Plus

A nagy teljesítményű Apogee®Plus esztétikai lézerkészülék gyorsabb szőrtelenítést és az epidermális pigmentált léziók hatékony eltávolítását biztosítja, a legtöbb bőrtípuson.

Nagy teljesítmény és gyorsaság

Az Apogee Plus nagy teljesítménnyel és gyorsasággal büszkélkedhet. Akár 20 J/cm2-es energiasűrűséggel, alapkiépítettségben 18 mm átmérőjű sugárnyalábbal és másodpercenként 2 villanással (2 Hz-es ismétlési idő) képes kezelni a bőrproblémákat.

Az Alexandrit lézer 755 nm-es hullámhossza a melaninban kiváló abszorpciós tulajdonsággal rendelkezik és klinikailag igazolt igazolt a hosszú távú eredményessége. Ez az a hullámhossz, ami kiváló a szőrtelenítésre: három kezelés után átlagosan 79%-kal csökken a szőr növekedése.1

Az Alexandrit lézer optimális behatolási mélységet kínál: hatékonyan eléri a szőrtüszőket, s a melaninban való tökéletes elnyelődése révén annak környezetét nem melegíti fel. Más lézerek, melyek hullámhosszúsága nagyobb, mélyebb behatolási mélységük és kevésbé szelektív elnyelődésük révén csak nagyobb energiával, így fájdalmasabban tudják a szőrtüszőket elpusztítani.

A 755 nm-es Alexandrit lézer egyedülálóan hatásos a bőr pigmentált lézióinak eltüntetésére, beleértve az öregségi foltokat, a napfény okozta pigmentfoltokat, szeplőket. Ehhez a kezeléshez az Apogee Plus egyedülállóan rövid fényimpulzusok kibocsátására képes, melyek a hámban található melanint felforrósítva, akár egyetlen kezeléssel, hegmentesen tünteti el a foltokat.

Gyors, hatékony, eredményes

Az Apogee Plus a világszerte elismert, korábbi Apogee lézerkészülék legújabb változata, melynek nagyobb a szpotmérete, az ismétlési frekvenciája és az energiája, így gyorsabb vele a kezelés. A bajusz kezelése kevesebb mint fél perc, a hónalj szőrtelenítése akár 2 perc alatt elvégezhető!

Testreszabható, biztonságos kezelések

Az Apogee Plus lézersugarának változtatható átmérője, energiája és impulzus szélessége révén lehetővé teszi a páciens hajszínéhez, szőrzetvastagsághoz és bőrtípusához alkalmazkodó beavatkozást. A kezelés közben a bőrt hideglevegős rendszerrel hűtjük, mely nemcsak a kellemetlenségeket csökkenti, hanem megvédi a bőr felső rétegeit, a magas víztartalmú hámot a hő okozta sérüléstől. A hideglevegős rendszer nem igényel fogyóanyagot, mint a folyékony nitrogén patronnal működő eszközök, melyeknél a patronok pótlása megdrágítja a kezelést.

Műszaki adatok

Lézer típus Alexandrit
Hullámhossz 755 nm
Impulzus hossza állítható 0,5-300 msec között

Maximum energiasűrűség / kezelőfej átmérő

18 mm
15 mm
12 mm
5 mm

 

20 J/cm²
30 J/cm²
45 J/cm²
50 J/cm²

Maximális ismétlési szám 3 Hz
Célzó fény vörös
Bőrhűtő rendszer hideg levegő - külön elérhető
Electronikai követelmények 208/240 VAC/30A
Méret (Magasság x Szélesség x Mélység) 41"x 15"x 25" (104 cm x 38 cm x 64 cm)
Tömeg 180 lbs (82 kg)

 

PinPointe FootLaser

PinPointe FootLaser

A tisztább és egészségesebb körmökért

A PinPointe™ FootLaser™ egy klinikailag bizonyítottan hatásos eszköz, speciálisan a körömgomba kezelésére tervezték.

Új kezelés a körömgomba ellen

A körömgomba közel 36 millió embert érint az USA-ban. A PinPointe FootLaser megoldást nyújthat ezeknek az embereknek. A klinikai tanulmányok azt bizonyítják, hogy már egy kezelés után a páciensek több mint 70%-a változást tapasztal, tisztábbnak véli a körmeit.

Habár vannak más gyógymódok is, a  PinPointe lézernek nincs kockázata, sem mellékhatása, ám ez gyakran csak egy alternatív kezelési módszer. Egy ebédidőben elvégezhető kezelés (lunch-time treatment), mindössze 10-30 percet vesz igénybe.

A PinPointe Footlaser kezelés ajánlotta azoknak, akik a külsődleges kezelést (ecsetelő, körömlakk, krém, hintőpor) nem találták kellően hatékonynak, illetve belgyógyászati okból nem szedhetnek, esetleg nem hajlandóak gombaellenes gyógyszert szedni.

Specifikációk

Hullámhossz 1064 nm
Impulzus erőssége 200 Mj
Impulzushossz 100 µsec
Ismétlési frekvencia 30 Hz
Választható beállítások 6, beépített fixált
Idő beállítás 1-90 sec
Elektronikai követelmény 120 V, 60 Hz, 8 A
Osztályozás Class IIIb
Méretek 38" x 13" x 14" (95cm x 33 cm x 35 cm)
Tömeg 48 lbs (22 kg)

 

PicoSure®

PicoSure®

Példátlan innováció

Picosure a széles körben használható 755 nm-es hullámhossz mellett (kék, fekete indigó, türkiz, zöld és barna), újabban 532 nm-es hullámhosszúságú fényt is kibocsát, hogy hatékonyabban kezelje a vörös, a narancs és a sárga tetoválásokat is.

PicoSure a világ első esztétikai pikoszekundumos lézere, széles körben elismert vezető technológia, páratlan klinikai sokoldalúsággal. A készülék folyamatos fejlesztés alatt áll: a legutóbbi PicoSure újítás a Boost™ Adjustable Pressure és FOCUS™ Lens Array, ami lehetővé teszi a szélesebb körű klinikai alkalmazást. Az új rendszer egyik innovációja, hogy 532 nm-es lézer fénnyel is dolgozhatunk vele, így a teljes színskála kezelhetővé vált. PicoSure az egyetlen olyan pikoszekundumos lézer, amely kombinálja a 755 nm / 532 nm-es hullámhosszt és képes kezelni a tetoválásokhoz használt összes tintaszínt.

FOCUS Lens Array

A különleges fókuszlencse a frakcionált lézerekhez hasonlóan sok kis frakcióban juttatja be a lézer fényét a bőrbe, de nem oszlopszerű, hanem pontszerű (fókuszált) hatást hoz létre. Ezzel a bőr megújítandó rétegei pontosabban elérhetővé váltak. A pikoszekundumos impulzusok FOCUS Lens Array-vel kombinálva figyelemre méltó eredményeket ad a ráncok, aknés hegek, és pigmentált elváltozások kezelésében. A PicoSure bőrfiatalító kezelések során nemcsak a bőrrétegek megújulása történik meg, hanem a pigmentegyenetlenségek is eltűnnek.

A világ első pikoszekundumos lézere:

 • Tetoválás eltávolítására
 • Aknés hegek kezelésére
 • Pigmentfoltok eltávolítására
 • Ráncok kezelésére

A PicoSure -PressureWave™- intenzív fotomechanikus technológiája ultrarövid impulzus sorozatok leadásával túlmutat a fototermikus hatáson alapuló kezeléseken. Kisebb energia sűrűséggel, kevesebb kezelésszámmal tisztább bőrfelületet eredményez a környező bőrszövet megsértése nélkül.

Pikoszekundumos vs.nanoszekudumos technológia

A hagyományos nanoszekundumos (Q-kapcsolt) lézer főleg fototermikus folyamatokon alapszik: a lézerfény pigmentszemcsékben való elnyelődése által keletkező hő a környező szövetekbe is továbbítódik. A PicoSure a PressureWave Technology-t alkalmazza, hogy a célzott festékanyagot kisebb részecskékre törje össze, melyet a szervezet könnyebben eliminál.

A különbség az ultra rövid impulzusokban rejlik

A PicoSure lézer pikoszekundumos impulzusa 100-1000x rövidebb, mint a Q-kapcsolt lézerek nanoszekundumos impulzusa
Csak az ultrarövid impulzusokkal váltható ki a tiszta fotomechanikus hatás
Ezekkel az ultrarövid impulzusokkal túlszárnyalható a Q-kapcsolt nanoszekundumos lézertechnológia eddig ismert sikere

Eredmények

Specifikáció

Hullámhossz 755 nm & 532 nm
Impulzushossz 550 - 750 ps
Energiasűrűség 165 - 200 Mj
Kezelőfej mérete

Zoom: 2 - 6 mm
Fix: 6 mm, 8 mm, 10 mm

Electronikai követelmények 200 - 240 V ~ 4.5 kVA, 50/60 Hz, egyfázisú, 30 Amp

 

Palomar Emerge

Palomar Emerge

A gyönyörű bőr már könnyen elérhető az új EMERGE™ frakcionált lézerrel

Bemutatkozik a Cynosure – Palomar EMERGE™ frakcionált lézer készülék. Gyógyulási időt nem igénylő esztétikai kezelést nyújt, bőrsérülés nélküli mélyreható mikrogerendákat képezve a bőrben.

Sok tünet járul hozzá, hogy a bőr öregebbnek látsszon: beleértve a finom ráncokat, a pigment és a szöveti szabálytalanságokat. Az Emerge esztétikai lézerkészülék hatására a bőr fiatalabbnak látszik, s valóban az is, hiszen sejtállománya újul meg.

Az esztétikai piacot felmérő globális tanulmány szerint több mint 30 millió fényalapú esztétikai kezelést végeznek évente, amelyek várhatóan javítják a páciensek bőrének minőségét.1 

¹The Global Aesthetic Market Study: An Era of Consolidation and Reorganization, Medical Insight Inc. 2012: 114.

Bőrmegújítás sérülés nélkül

Az Emerge egy frakcionált, non-ablatív bőrfiatalító eszköz. Az Emerge dióda lézer technológiát alkalmaz, mely a frakcionált phototermolízis révén forrósítja fel a bőr rétegeit. A fényimpulzusok soros mikronyalábok formájában koagulációs oszlopokat kialakítva jutnak az epidermiszbe és a dermiszbe, miközben a környező szövetek nem sérülnek. A létrehozott MEND (Mikroszkópikus Epidermális Nekrotikus Debrisz) a test természetes gyógyító folyamatai révén kicserélődik új sejtállományra, a bőr tehát újraépíti a kezelt terület szöveteit új sejtekkel és új kollagén és elasztin termelésével, amelyek a fiatal bőr alapvető építőegységei.

Ergonomikus design

Az Emerge kompakt méretű, intuitív felhasználói felülettel és egyéni beállított vezérlővel tervezték, hogy gyorsan, könnyű és biztonságos legyen a kezelés.

Kézhez illeszkedő kezelőfej a felhasználó maximális kényelme érdekében, bőrkontaktus érzékelővel, impulzusszámláló LCD kijelzővel és programgombbal. A készülék könnyű (teljes tömege 3,6 kg) és helyisgénye kicsi, így akár egy táskában vagy az eredeti dobozával mozgatható egyik munkahelyről a másikra.

Háromféle beállítási mód:

 • Manuális beállítás – a kezelt terület igényeire fókuszálva
 • AutoStamp – a gyorsabb kezelés érdekében a kezelőfejjel foltszerű fényimpulzusokat juttatunk a bőrre és ezután a szomszédos bőrterület kezelése következik.
 • AutoGilde – a könnyű használat érdekében a kezelőfejet lassan csúsztatjuk a kezelendő bőrterületen, mikzben a készülék automatikusan adja le az impulzusokat.

Teljeskörű felhasználói kontroll

Beállítható az energia, ezáltal a behatolás intenzitása, a mikrocsatornák sűrűsűge. Maximális energia 30 mJ / mikronyaláb.

Nincs egyszer használatos alkatrész (disposable)

Nem használunk páciensenként eldobandó kezelőfej illesztékeket, vagy más kötséges fogyóanyagot, mely a kezeléseket megdrágítaná. A kezelés költsége biztonsággal kalkulálható, a megtérülés egyértelmű és gyors.

Az EMERGE további előnyei:

 • Változatos kezelések számos bőrproblémára
 • Jól tolerálható kezelések
 • Választhat gyógyulási idő nélküli módozat és rövid felépülési időt igénylő kezelés között
 • Kiváló eredmények

Az EMERGE alkalmazási területe

 • Öregedési foltok
 • Fénykárosodott bőr
 • A bőr tónusának csökkenése
 • A bőr textúrájának gyengülése
 • Ráncok
 • Műtéti hegek
 • Aknés hegek
 • Striák

Műszaki adatok

Hullámhossz: 1410 nm
Lézer osztály: Class II Medical Device (USA)
Pulsed Light Class IIb (EU Community)
Class 1M Laser
Kezelt felület: 12 mm x 8 mm
Energia: 10 mJ – 30 mJ
Lézersugár átmérő: 350 μm-ig
Lézersugarak távolsága: 0,9 mm – 3,5 mm-ig
Denzitás: 11 – 123 microbeam/cm2
Pulzusidő: max. 20 msec
Penetrációs mélység: max. 450 μm
Tömeg: 3,6 kg

 

 

Termékek